KO JE PILJA?

To vam je u početku bilo ovako,

Pilja je jedna prava mala novosađanka, živi u starogradskom naselju, u predivnoj ulici punoj zelenila, prilično je lagana i retko kada se stresira.

Pilja jako voli boho fazon pa je celu svoju kuću uredila tim stilom. Ako nekad prođete ulicom, jako će te ju lako prepoznati, uvek neki pampasi i neko bilje oko nje!

Pilja voli i sve što je u vezi sa prirodom. Voli da provodi vreme u prirodi ali voli i da se zanima svim blagodetima koje priroda pruža.

Tako je tim nekim putem život naneo na studije poljoprivrede gde je dodatno stekla pojedina znanja i veštine, ali umesto prakse i proizvodnje, Pilju je nadjačao vojvođanski mentalitet i izgleda osnovana optužba da lale uvek dobro jedu!

Pa je bez mnogo razmišljanja, vođena onim što zaista voli, spojila sve u malu prodavicu i radionicu zdrave hrane.

A šta je ta prodavnica i radionica zdrave hrane?!

Pa to je jedno slatko dućanče gde je uvek svako dobrodošao i gde je Pilja pažljivo vodila računa o o svima.

Police su popunjene različitim proizvodima za sve one ljubitelje spremanja dobre hrane kod kuće kako sebi tako i dragim ljudima. Ali je Pilja mislila i na one bube užurbane, što uvek negde kasne, ništa ne stižu, i mnogo su umorni, mada bi bas želeli da vode računa o ishrani pa je napravila malu radionicu, iz koje proizilaze ukusni obroci, zdrave kombinacije, omiljeni sokovi, puteri i namazi.

Kako je vreme odmicalo, smislili smo način kako da mislimo i na one bube zauzete što mnogo rade i ne stižu do nas, pa smo postali partneri sa mnogim firmama na čije pauze ulećemo donoseći voće, orašaste plodove i klopu za najbolje timove na svetu.

Priča se razvijala u veoma lepom pravcu i nismo mogli da izuzmemo bilo koga, pa smo tako ostali i prodavnica i radionica.

Pa dobro, a šta je onda Tvoja Pilja?

Ehh, konačno smo došli i do tog.  Stvari su sada malo drugačije i Pilja više nije samo Pilja, nego je Pilja postala cela ova ekipa koja svrati, uleti da pokupi nešto brzinski, pa se vrati, to je i ekipa koja naručuje i ekipa koja nas nestrpljivo čeka.
Svi smo mi postali deo velike Pilja porodice, oforimili smo pravu zdravu Pilja ekipu, i učinili smo Pilju tvojom, mojom, našom.. 🙂